Menu openen

Sponsors

Het brommerevenement Jubbega wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Hoofdsponsor:

Een verfgroothandel met een niet vaste dealer status voor de particuliere en zakelijke markt.
Dat betekent dat iedereen bij De Verfboer terecht kan voor een breed verfassortiment aan kwaliteitsmerken tegen scherpe prijzen en hoge kortingen.
Verfboer.nl
info@verboer.nl
 
Co -sponsoren

Wilt u nieuwe bestrating (in uw tuin)? Dan bent u bij Sterk in Steen aan het juiste adres! Wij verzorgen voor u alle soorten bestrating, van terras tot oprit tot tuinpad, van natuursteen tot betontegels. U vraagt, wij leggen! Ook uw grondwerk is bij ons in goede handen.
Sterkinsteen.nl
 
Een nieuwe tuin. Dat willen we allemaal wel eens. Maar hoe begin je met de aanleg van een tuin? Maak je hem zelf of besteed je het uit? Wat komt er in de nieuwe tuin? En is het allemaal wel betaalbaar? Al deze vragen zijn van belang wanneer je je tuin wilt aanpassen of opnieuw wilt aanleggen. En jawel, op al deze vragen hebben wij een antwoord. Na een eerste bezoek kan een ontwerp en/of offerte, uiteraard vrijblijvend, worden gemaakt.
Sterkingroen.nl
 
Luuk Wink Training en Advies is het bureau voor meetbaar effect. Uw behoefte aan ontwikkeling, sturing en organisatieadvies wordt door ons ingevuld. Voor u als werkgever, maar ook als medewerker een goede spiegel die tot een nog beter en meer gewenst resultaat leiden zal.
luukwink.nl
 
Al 25 jaar is Kors Hoogwerksystemen een bekend en gewaardeerd adres voor verkoop en verhuur van kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers en andere hoogwerkersystemen. Van aanhanger hoogwerkers, zelf rijdende telescoop hoogwerkers op banden of rupsonderstel, auto hoogwerkers en spin hoogwerkers tot schaar hoogwerkers met werkhoogtes van 8 tot 40 meter. Inmiddels bewezen: hoogwerkers bevorderen in grote mate het veilig, gezond, efficiënt en economisch werken op grote hoogte.
kors-hoogwerksystemen.nl
Vontis is een bedrijf gevestigd in Gorredijk, opgericht in 2009 en inmiddels internetpartner voor zo'n 50 klanten. Onze buitenaardse website geeft u een beeld van wie Vontis is en welke producten en diensten Vontis levert: krachtige en mooie websites voor bedrijven die zich op een unieke wijze willen presenteren op internet.
Vontis.nl
 
Club van 25:

Stuckadoorsbedrijf E. van der Dam is een eenmanszaak met jaren ervaring in het vak. Begonnen als werknemer bij een groot stuckadoorsbedrijf de stap tot zelfstandigheid enkele jaren geleden genomen.

Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander uw wensen om te zetten in stucwerk van hoge kwaliteit. U kunt bij Stukadoorsbedrijf E. van der Dam onder andere terecht voor: gipswerk, sierpleister, renoveren van wanden, plafonds en buitengevels en spuitwerk van wanden en plafonds.

Naast vakkundig advies kijkt Stukadoorsbedrijf E van der Dam ook met u naar uw eigen ideeën en ontwerpen. Gezamelijk bekijken we hoe het een en ander realiseerbaar en betaalbaar is.Voor specifiek informatie, offertes en/of een afspraak kunt u ten allen tijde bellen of mailen.
 
Voor heerlijk vers vlees, salades, warm/koud buffet of compleet verzorgde barbeques moet u bij Imco van de Berg zijn. Tevens verhuur van koelwagen, bestek en servies , kijk ook op http://imcovanderberg.webklik.nl of bel 0629352935
Een jong bedrijf dat met inmiddels acht vakmensen behoorlijk heeft uitgedeeld. In de regio staan zij bekend als het juiste adres voor verbouw, nieuwbouw, onderhoud, renovatie en interieur. Vooral staat dit bedrijf bekend om het meedenken en het openstaan voor de wensen van de klant. Voor een vrijblijvend gesprek staan Pieter Achtien en Arjaan Monkel altijd open en geven u graag advies als het om bouwen gaat.
achtienenmonkel.nl
 
 
Bij de HUBO in Jubbega kunt u terecht voor alles wat u bij het doe-het-zelven nodig heeft. Niet alleen alle materialen, maar ook deskundig advies en vakmanschap. Zij staan u graag te woord en helpen u waar dat kan.
jubbega.fixet.nl
 
Vers en voordelig, Dat is onze COOP!
Coop.nl
Wij hebben een uitgebreid aanbod van nieuwe en jong-gebruikte caravans In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Als kleinschalig bedrijf in de regio zijn we flexibel in de openingstijden en vinden we nagekomen afspraken erg belangrijk. Daarbij hanteren we een gezonde prijs/kwaliteitsverhouding. Wij helpen u graag veilig en vertrouwd op weg!
vdmeercaravans.nl
 

Drukkerij en copyshop Lageveen is een kleinschalige maar uiterst moderne offsetdrukkerij.
Beslist geen nieuwkomer, want met meer dan 100 jaar ervaring mag je terecht stellen dat we veel ondervinding hebben in het grafisch vak. U kunt bij ons terecht voor al uw drukwerk: van zwart-wit tot full colour, van geboortekaartje tot affiches.

drukkerijlageveen.nl

Van der meer Advies
Uw opleider tot transport planner!
vandermeer-advies.nl
 
U bent van harte welkom voor een gezellige avond in het dart en biljart café de Turf in Jubbega. Met elke laatste zaterdag van de maand livemuziek, volg ons op facebook:
cafedeturf
 
Van Linde Installatiebedrijf Friesland is een allround installatiebedrijf op het gebied van gas, water, elektra, zink- en dakwerk, badkamers en verwarming. Wij hebben alles in huis als compleet installatiebedrijf in Friesland!
vanlinde.nl/
 
De Bever tweewielers Jubbega, uw reparatieman. De naam is oud, de service vertrouwd.
Bereikbaar via; 0516-463091
 
Sinds 2010 houd dit bedrijf zich bezig met bedrukken van textiel, dit aan particulier maar ook aan bedrijven en sportclubs De service uitgebreid: sedert 2011 zijn wij officieel met Bergsma Textiel & Bedrukking gestart, de complete bedrukking voor bedrijf en particulier. Ons motto: Snelle service, zelfs in het weekend.
bergsmabedrukking.nl
 
Cafetaria Tia, ouderwets lekker!!!
 P. W. Janssenweg 101 in Jubbega. Bereikbaar via; 0516-461449
 
De Singel tweewielers is een compleet tweewieler bedrijf met een grootassortiment op het gebied van fietsen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen richt het bedrijf zich op onderhoud en reparatie waarbij klantvriendelijkheid en service voorop staan. Ook voor de aanschaf, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte elektrische fietsen kunt u bij de Singel tweewielers terecht.
desingeltweewielers.nl/
 
Met meer dan 4.000 producten is Novy dé complete winkel voor o.a: schoonmaakartikelen, huishoudelijke, elektrische apparaten, serviezen, bestek, glasserviezen, pannen, keukengerei en nog veel meer. Daarnaast heeft Novy altijd een zeer afwisselend assortiment cadeau-artikelen voor elk moment van het jaar. Novy heeft in haar assortiment gerenommeerde merken waaronder; Philips, Tefal, BK, Brabantia, Leifheit, Curver en nog vele andere.
novy.nl/jubbega
 
Bruggen tweewielers voor scooters, brommers en crossmotoren! Grote voorraad onderdelen en accessoires, met daarnaast de technische kennis voor alle voorkomende onderhoudsbeurten en reparaties. Tevens een testbank om u vermogen te testen.
bruggentweewielers.nl
 
U vindt bij ons een ruime keuze in snijbloemen, kamerplanten en perkgoed die wij zelf drie keer per week inkopen op de veiling. Diversiteit vinden wij erg belangrijk waarbij trends nauwlettend in de gaten worden gehouden en wij proberen in te spelen op de seizoenen. Het specialistische bloemwerk (bruids, rouw, geboorte etc) zien wij als een voorrecht voor u te maken en proberen wij samen met u naar wens te creëren.
kariandra.nl
 
Schaaf Bromfietsen al meer dan 25 jaar een begrip in bromfietsland. Wij houden ons in hoofdzaak bezig met in-en verkoop van bromfiets- en scooteronderdelen tegen een scherpe prijs.(ook oldtimeronderdelen). Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u rekenen op goed advies.
schaafbromfietsen.nl
 
Durk Zandstra Schilders en onderhoudsbedrijf is een bedrijf met veel kennis en een grote en rijke ervaring in het schildersvak. Wij zijn aangesloten bij De Betere Schilder, deze branche controlerende organisatie geeft, alleen aan die bedrijven welke voldoen aan alle eisen, de mogelijkheid tot toetreding. We brengen en houden uw onroerend goed in topconditie. Kwaliteit is een van onze belangrijkste punten. Daarom volgt er nadat u uw wensen aan ons heeft kenbaar gemaakt, een grondige inspectie van uw woning. Met deze informatie en vakkennis zijn wij in staat om voor iedereen een passende vrijblijvende offerte op te maken met het oog op de prijzen en de kwaliteit.
 
Timmerbedrijf J. Hofma is een één mans allround vakkundig en ervaren timmer bedrijf dat door jarenlange ervaring beschikt over kennis op diverse gebieden. Ik, Jelle Hofma, lever hoogwaardig kwalitatief werk en vindt het belangrijk dat de klant tevreden is over mijn diensten en service. Ik verzorg de complete verbouwing en/of uitbreiding van uw woning, kantoor, bedrijfs- of winkelpand. Als allround timmerbedrijf kan ik de meest uiteenlopende diensten aanbieden. Nieuwbouw maar ook het realiseren van aanbouwen, keukens, badkamers, serres, dakkapellen, ramen, deuren en kozijnen en het verzorgen van tegel- en stucwerk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in renovatie van oude en monumentale gebouwen en las en smeedwerk.
 
Carcleaning Anja de Roos is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van personen- en bedrijfsauto's. Wij reinigen al sinds 1995 zowel nieuwe als tweedehands auto's voor particulieren en bedrijven Uw voertuig ondergaat bij ons een volledige metamorfose met een oogstrelend eindresultaat. Onze jarenlange ervaring en gebruik van de modernste apparatuur in combinatie met een gezonde dosis liefde en toewijding voor het vak hebben ervoor gezorgd dat wij werk van zeer hoge kwaliteit afleveren. En uiteraard voldoet Carcleaning Anja de Roos aan alle eisen van het milieubeleid.
 
Rijschool Anja is een moderne autorijschool, actief in de regio Heerenveen/ Drachten, waar elke leerling alle aandacht krijgt die hij of zij verdient. De praktijklessen worden gegeven onder leiding van gekwalificeerde rij- instructeurs, waarvan enkele in het bezit zijn van het faalangstcertificaat. Via de instructiekaart worden de vorderingen bijgehouden en kunnen we de opleiding aan iedere leerling aanpassen. Rijschool Anja kenmerkt zich door persoonlijke benadering en begeleiding voor haar leerlingen,we streven ernaar om je in een zo kort mogelijke periode zo goed mogelijk op te leiden tot een veilige verkeersdeelnemer.
 
S.Veenstra Montage B.V. is gespecialiseerd in het leveren en monteren van "bijna" alle leverbare metalen dak- en gevelsystemen. Van grote tot kleine projecten in zowel eigen- als onderaanneming. Kwaliteit is ons visitekaartje. Vakmanschap, oog voor detail, klantgericht, ruime ervaring en hoge kwaliteit zijn de kenmerken waar S.Veenstra Montage B.V. bekend om staat. Onze medewerkers hebben een vakkundige opleiding Metalen Daken en Gevels gevolgd. Deze weten hierdoor de kneepjes van het vak en kunnen beschouwd worden als experts binnen dit vakgebied. Wilt U uw bedrijfspand net even dat beetje extra geven, dan bent U bij ons aan het juiste adres.
 

Maurice heeft in 2015 rijschool maurice opgericht, wij kennen hem als  een zeer ervaren en enthausiaste instructeur bij wie u naast het rijbewijs B ook BE kunt halen. Heeft u vragen over de rijschool, scherpe tarieven en/of dienstverlening? Bellen kan via 0625082838

 

MOJO Keramiek is de ovenspecialist in wijde omgeving. Importeur van Rohde, Roderveld, Kittec en Primus ovens voor Nederland en België.